خانه هوشمند به سبک آلفا!

۳۴۲۳۲ـ۰۱۳

با ما تماس بگیرید

خانه هوشمند به سبک آلفا!

با ما تماس بگیرید
مدیریت سیستم هوشمند

بررسی سیستم مدیریت هوشمند در ساختمان های نوین

سیستم مدیریت هوشمند ساختمان چیست؟ سیستم مدیریت هوشمند ساختمان (bms) به مجموعه سخت افزارها و نرم افزارهایی گفته می شود که در راستای مانیتورینگ و کنترل یکپارچه قسمت های مهم و حیاتی در یک ساختمان نصب می شوند . با بکارگیری سیستم مدیریت هوشمند ساختمان می توان بازدهی امکانات و تسهیلات کنونی ساختمان را افزایش داده و فرآیند عملکرد آنرا بهینه نمود ، همچنین می توان سطح خدمات را با بکارگیری پیشرفت ها و فناوری های روز ارتقاء داد .

خانه هوشمند ساختمانی است که دارای یک بستر ارتباطی پیشرفته است و کلیه سیستمهای این ساختمان با استفاده از امکانات کامپیوتری بصورت مرکزی مانیتور و کنترل می شوند .سیستم مدیریت هوشمند ضمن ارائه خدمات پیشرفته به ساکنین ، امکان ویژه ای در زمینه ی صرفه جویی در مصرف انرژی را نیز برای کاربران فراهم آورده و بعلاوه تجربه ویژه ای از حضور در یک خانه لوکس را نیز برای آنها فراهم می کند.

فهرست مطالب

کاربرد تکنولوژی در سیستم مدیریت هوشمند ساختمان

ساختمانهایی که امروز ساخته می شوند خود گونه ای از تکنولوژی هستند . آنها خود را با تكنولوژي وفق مي‌دهند و از آن بهره مي‌گيرند .

تکنولوژی در خانه هوشمند

ساختمانها به عنوان يك سازه به محض اينكه توانايي كامپيوتر را در اختيار بگيرند ، هوشمند خواهند شد . اساسا ايده بوجود آمدن يك ساختمان هوشمند مبتنی بر ارتباط و پيوستگي ميان دسترسي، نوردهي، امنيت، نظارت، مديريت و ارتباط از راه دور است .

سیستم های مدیریت و اتوماسیون ساختمان علاوه بر کنترلی کردن کلیه تجهیزات داخل یک خانه ، سیستم های ایمنی و امنیتی ، کاملی را ایجاد می کند که در برابر سرقت، آتش سوزی ، نشت گاز و … می توانند از خانه محافظت کنند .

يكپارچگي موجود در سیستم هوشمند ، اين توانايي را به سيستمها مي‌دهد تا بتوانند اطلاعات را ميان خود رد و بدل كنند . تبادل اطلاعات ميان اين سيستم‌ها باعث مي‌شود كه خروجي اطلاعات كه همان نتيجه نهايي است ، بدون ايجاد هر گونه اختلال، انجام شود .

هوشمند سازی ساختمان چرا؟ چگونه؟ (مشاوره رایگان تلفنی ) + [ ویدئو BMS ]

از سوي ديگر سيستمهاي خروجي اطلاعات و يا تصميم گيرنده‌هاي نهايي ، سيستم‌هايي پاسخگو هستند ، كه پاسخي مناسب براي اطلاعات ارسالی كه از منابع گوناگون به سيستم وارد مي‌شوند را، مهيا مي‌كنند .

نقش سیستم مدیریت هوشمند در ایجاد آسایش

بسیاری از اعمالی که ساکنان از روی عادت و بصورت غیر ارادی در ساختمان هوشمند انجام می دهند، توسط سیستم های هوشمند انجام میگردد ، که باعث صرفه جویی در زمان و هزینه ی نیروی انسانی می گردد .

با بکار گیری انواع و اقسام سنسورهای حسی در داخل و خارج ساختمان و با بکارگیری یک شبکه و سیستم واحد می توان بصورت دائمی و بلادرنگ اطلاعات دما ، فشار، رطوبت ، دبی هوا ، میزان اکسیژن و دی اکسید کربن را در اختیار داشت و از آنها در جهت رسیدن به شرایط ایده آل استفاده کرد .

در زمان کارکرد سیستم هوشمند ساکنان در جهت صرفه جویی مصرف انرژی حق باز کردن پنجره ها را نخواهند داشت و در ساختمان های اداری قبل از اتمام ساعت کار این سیستم به صورت اتوماتیک و متناوب شروع به خاموش کردن سیستم های تهویه مطبوع می کند .

سیستم مدیریت ساختمان  BMS  امکان کنترل مجزای هر یک از زیر سیستم ها و هم کنترل یکپارچه آنها را در اختیار کاربر می گذارد .

تاریخچه ورود کامپیوتر در ساختمان

سیستم هوشمند

در سال 1970، ورود كامپيوتر و تكنولوژی ارتباطات از راه دور ، زندگی بشر را متحول كرد ، اين تغيير و تحول حتی از نظريه‌‌ای كه خود، جلودار اين تكنولوژی بود، پيشی گرفت . از سال 1990، زندگي فردی و اجتماعی افراد، با ورود كامپيوتر و ارتباطات از راه دور و در نتيجه بی معنی شدن فاصله‌ها، تغييرات بسياری كرد .

فضاها و مكانهای فيزيكی و تعاريفشان، درست همانند چهره انسان، در طول زمان دچار تغيير شده‌اند . برای مثال ، اتاقهای ملاقات و کنفرانس شكل مجازی به خود گرفتند . چرا كه بسياری از عناصر و اجزاء فيزيكی آنها، جای خود را به كامپيوتر داده‌اند .

اکسس کنترل تشخیص چهره|پیشرفته‌ ترین نوع دستگاه کنترل تردد

اين اتفاق درست همان چيزی است كه مي توان نامش را وحدت ميان توانايی های كامپيوتر و دنيای فيزيكی ما دانست . در هم آميختن دنيای فيزيكی ما با كامپيوتر اين امكان را فراهم می آورد تا دنيایی که امروز در آن زندگی می کنیم با ذهنی كامپيوتری بيانديشد .

سیستم مدیریت هوشمند ساختمان و تاثیر آن در مدیریت مصرف انرژی

کاهش مصرف انرژی

 

جای تردیدی نیست که یکی از مهمترین چالشها و موضوعات جنجال برانگیز قرن جاری در سراسر جهان ، مساله انرژی است. به طور کلی روش های گوناگونی برای حفظ منابع انرژی وجود دارد . یکی از معمول ترین این روش ها صرفه جویی می باشد ، که دستیابی به نتایج مطلوب آن تنها از طریق فرهنگ سازی میسر خواهد بود .

در کنار  مساله صرفه جویی ، جدیدترین ایده برای حفظ انرژی استفاده از تجهیزات و سیستم های جدید می باشد که به همین منظور در نظر گرفته شده اند و سیستم های مدیریت انرژی ساختمان نیز از همین دسته اند.

به عنوان مثال در بسیاری از ساختمان های اداری و تجاری دستگاه تهویه مطبوع و سیستم روشنایی مرکزی جزو پرمصرف ترین موارد هستند . البته کاربرد سیستم HVAC مصرف انرژی را تا حد زیادی با کاهش روبرو ساخته است .

در جهت کاهش هزینه های صنعت ساختمان و استفاده بهینه از تکنولوژی و بکارگیری فناوری ارتباطات و رایانه ، عملکرد سیستم های مدیریت و اتوماسیون ساختمان چشمگیر تر می گردند که در مجموع موجب صرفه جویی در مصرف انرژی خواهند شد .

در واقع مزیت استفاده از سیستم های جدید ، کاهش مصرف، قابلیت نصب ساده آنها بر روی شبکه های کامپیوتری PC و کنترل سیستم بدون نیاز به کابل کشی های پر هزینه و استفاده از تجهیزات گران قیمت می باشد .

با در نظر گرفتن میزان مصرف انرژی و با توجه به روشنایی روز و دمای بیرون ، سیستم قادر است یک روش مصرف ارزان قیمت را همراه با صرفه جویی در انرژی انتخاب نماید . در نظر گرفتن دمای مطلوب ساختمان بر اساس نوع استفاده ای که از آن می شود ، مصرف انرژی را تا حد بسیار زیادی محدود می کند .

بررسی کامل پروتکل zigbee و 4 مزایا و 2 معایب آن

این کار با در نظر گرفتن اطلاعات اولیه ای که کارفرما به سیستم می دهد و همچنین داده هایی که سیستم به عنوان پیش فرض دارد از جمله تغییرات روزانه و فصلی شرایط طرح و نحوه انتخاب تجهیزات صورت می گیرد . که در نتیجه ی این پروسه مصرف تصاعدی انرژی و ایجاد هزینه های بالا برای نگهداری ساختمان از بین می رود .

1 در مورد “بررسی سیستم مدیریت هوشمند در ساختمان های نوین”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *