خانه هوشمند به سبک آلفا!

۳۴۲۳۲ـ۰۱۳

با ما تماس بگیرید

خانه هوشمند به سبک آلفا!

با ما تماس بگیرید

روشنایی اتوماتیک در خانه هوشمند

فهرست مطالب

5 هدف ما از طراحی و افزودن قابلیت روشنایی اتوماتیک به خانه هوشمند:

  • روشن شدن خود به خود لامپ های هر قسمت خانه به محض ورود به آن بخش از منزل
  • استفاده هم زمان از کلیدهای لمسی یک تا 6 پل در کنار کلیدهای سنتی به علت عدم تفاوت در سیم کشی و توزیع برق استاندارد ساختمان و نیز عدم تغییر در قوطی گذاری و سیم بندی کلیدها.
  • امکان تغییر وضعیت روشنایی هر منطقه از حالت اتوماتیک به حالت دستی به صورت دلخواه و توسط خود کاربر
  • امکان کنترل و تغییر وضعیت روشنایی ها و حتی شدت و ضعف نور لامپ ها (دیمراسیون) از طریق اپلیکیشن هوشمندسازان برای انواع موبایل و تبلت (ios & android) و یا از طریق مانیتور لمسی و یا حتی ریموت کنترل مرکزی سیستم
  • امکان حذف کلیدها و کنترل روشنایی ها به صورت اتوماتیک و یا از طریق سایر امکانات و تجهیزات خانه هوشمند

پاسخ به یک سوال مهم: روشنایی اتوماتیک، بودن یا نبودن، مسئله این است !

برای نگارنده کاملا واضح و مشخص است که روشنایی اتوماتیک امکان و قابلیتی بی نظیر در خانه هوشمند محسوب می شود که می تواند در کنار سایر آپشن ها، نقش مهمی را در بالا بردن حس رضایتمندی از سیستم هوشمند ایفا نماید اگر؛

  1. مثل چشمی های مورد استفاده در راه پله آپارتمان ها باعث دردسر نشود که کاربر مجبور گردد برای روشن ماندن چراغ مدام دست و پای خود را تکان دهد.
  2. استفاده کننده از این قابلیت مجبور نباشد حتما از امکان روشنایی اتوماتیک استفاده کند.
  3. در هنگام خواب با هر تکانی لامپ اتاق روشن نشود و یا بالعکس در هنگام مطالعه لامپ ها خاموش نشوند.

تجهیزات مرتبط با قابلیت روشنایی اتوماتیک:

1- سنسور های حرکتی motion:

سنسور های حرکتی رادار و یا motion detector ، حضور افراد را به محض ورود به هر منطقه ای از خانه هوشمند به اطلاع پردازنده مرکزی سیستم می رسانند تا دستگاه چراغ آن منطقه را روشن نماید.

سیستم تهویه هوشمند چیست؟

2- کلید های لمسی سنتی :

کلیدهای لمسی هوشمندسازان می توانند در عین اینکه به عنوان یک کلید برنامه پذیر عمل می کنند، یعنی می توان برای هر کدام از پل های آن کارایی و دستورالعمل یا حتی سناریوی خاصی را تعیین نمود می توانند به عنوان یک کلید سنتی هم بکار گرفته شوند، یعنی دقیقا نقش یک سوئیچ on/off را در مدار ایفا نمایند.

با این تفاوت که این کلیدها با ظاهری متفاوت، زیبا و لوکس، قدری هم در عملکردشان ساده تر و راحت تر شده اند، کافیست هرکدام از پل ها را لمس کنید تا لامپ های مربوط به آن پل روشن شوند.

علاوه بر این میتوان در خانه هوشمند از کلیدهای معمولی و متداول بازار هم بهره برد انتخاب با شماست.

3- مانیتور لمسی:

از مانیتور های لمسی هوشمندسازان هم می توان به عنوان کلید بهره جست و هم از طریق آنها روشنایی سایر مناطق را کنترل نمود. در واقع می توان در اتاق ها و یا آشپزخانه از طریق مانیتور همان قسمت لامپ های مورد نظر را خاموش و روشن نمود (درست مانند یک کلید) و یا سایر چراغ های منزل را کنترل کرد.

4- ریموت کنترل :

کاربرد ریموت کنترل نسبت به مانیتور و یا اپلیکیشن هوشمندسازان البته محدودتر است اما این به معنی نفی مزایای آن نیست، همه کلید های ریموت کنترل، برنامه پذیر هستند و هم زمان می توانند نقش یک کلید را در مدار ایفا نمایند.

5- استفاده بهینه از یک تکنولوژی:

یک تشخیص دهنده یا آشکار ساز از یک حسگر که، تحرک را به یک سیگنال الکتریکی تبدیل می کند تشکیل شده است. حسگرها انواع مختلفی دارند که حسگر های التراسونیک (فراموج)، مادون قرمز، بیو الکتریکی Biosensors .

هوشمندسازان تکنولوژی PIR یا همان مادون قرمز را در پروژه های خود بکار می گیرد. استفاده از گستره نسبتا وسیع و کاملی از سنسورهای حرکتی با تکنولوژی PIR این امکان را فراهم می کند که در خانه هوشمند وارد هر منطقه ای که شوید لامپ همان قسمت بلافاصله روشن شود در واقع PIR هیچ گونه انرژی از حسگر خود منتشر نمی کند و به دنبال گرمای جسم می گردد.

اینترکام هوشمند چیست و چگونه کار می‌کند؟ معرفی 5تا از بهترین برندهای دنیا

برای بهبود کیفیت این تکنولوژی به طور هم زمان از سنسورهای استفاده می گردد که دارای تنظیم حساسیت می باشند در واقع با حرکت و گرمای بدن حیوانات و پرندگان حساسیت نشان نداده و تحریک نمی شوند. پس دقت و کیفیت تشخیص حرکت با استفاده از این تکنولوژی بسیار بهبود خواهد یافت.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *