خانه هوشمند به سبک آلفا!

۳۴۲۳۲ـ۰۱۳

با ما تماس بگیرید

خانه هوشمند به سبک آلفا!

با ما تماس بگیرید
گجت های هوشمند و کاربر های مختلف آن

تجهیزات هوشمندسازی ساختمان

تجهیزات هوشمندسازی ساختمان برای مثال سیستم سرمایش وگرمایش، موجب کاهش 40 درصدی انرژی مصرفی در یک خانه هوشمند می گردد. این عدد، درصد قابل توجهی از مبلغ قبوض یک خانه است! یک راه حل مناسب جهت کاهش میزان مصرف انرژی، در این است که، زمانی که هیچکس در خانه حضور ندارد، ترموستات ها را خاموش نماییم و یا این که برای مصرف انرژی کم تر، دمای خانه را در سطوح پایین تری قرار دهیم. با توجه به این نکات و کنترل میزان انرژی مصرفی در تجهیزات هوشمندسازی ساختمان موجب کاهش  مصرف انرژی شده اید. به همین دلیل است که نصب یک ترموستات هوشمند و کمک گرفتن از سیستم های هوشمند سازی ساختمان قدمی دیگر در راستای کاهش مصرف انرژی است.

فهرست مطالب

از بین تجهیزات هوشمندسازی ترموستات های هوشمند، بسیار کاربردی  تر از ترموستات های برنامه پذیر هستند چرا که این نوع ترموستات ها فقط به برنامه زمان وابسته نیستند.

از جمله تفاوت هایی که میان ترموستات های هوشمند و ترموستات های معمولی وجود دارد این است که ترموستات های هوشمند، خودشان و همچنین، کولر و بخاری را با رفت و آمد های ساکنین تنظیم می نمایند.

با اتصال ترموستات ها به سیستم ها و تجهیزات هوشمند سازی ساختمان ، ترموستات ها می توانند از اطلاعات دیگری نیز برای روشن و یا خاموش شدن بهره ببرند.

کارایی شگفت انگیز ترموستات های برنامه پذیر در خانه هوشمند!

 

این اطلاعات می توانند مربوط به انواع سنسورها و سیستم های دیگر نیز باشد. به عنوان مثال، ترموستات ها می توانند با توجه به روز و یا شب بودن، درجه دمای اتاق را تغییر دهند. خانه های هوشمند پیشرفته تر نیز حتی می توانند با استفاده از گوشی های همراه ساکنین منزل را، تشخیص دهند.

بعلاوه می توانند اعلام کنند که چند نفر در خانه حضور دارند و با توجه به حضور هر فرد، دمای اتاق را برای آن افراد تنظیم نمایند و چنان چه آن شخص در خانه حضور نداشته باشد، ترموستات اتاق او خاموش گردد.

هوشمند سازی خانه به زبان ساده + 7 تجهیزات خانه هوشمند

با استفاده از این اطلاعات کاربردی، ترموستات های هوشمند، می توانند خود را با توجه به رفت و آمد های افراد تنظیم نمایند. بنابراین لزومی به برنامه نویسی و زمان بندی از قبل نمی باشد.

معرفی انواع ترموستات ها و کاربرد آن در خانه هوشمند

وظیفه ترموستات این است که مجرای آب خروجی بلوکه سیلندر را بسته و تا هنگامی که آب گرم نشده است، ترموستات اجازه خروج  به آب را نمی دهد. هنگامی که درجه حرارت آب موتور به حالت عادی رسید، ترموستات باز نشده و اجازه می دهد که آب در رادیاتور سرد گردد.

بنابراین هنگامی که بازدهی خوب مورد نظر باشد، مثلاً در موتورهای با نسبت تراکم خیلی بالا، باید حرارت را خوب حذف کرد تا از احتراق خود به خود جلوگیری گردد.

موتور و دستگاه تنظیم حرارت طوری طراحی می گردند که کل آب ضمن گردش از قسمت ترموستات ها از نظر محل نصب، نوع عملکرد، فصل سالی، نوع سنسور، رنج کاری، تعداد مراحل کار و از نظر حرارت به انواع مختلفی تقسیم شود.

ترموستات ها با صرفه جویی که در مصرف انرژی بوجود می آورند، خیلی زود پول خود را پرداخت می کند و علاوه بر آن دمای محیط خانه همیشه مطابق میل شما تنظیم می گردد.

 

چگونگی عملکرد تجهیزات هوشمندسازی ساختمان

در میان تجهیزات هوشمندسازی، یک ترموستات هوشمند می تواند در کنار سیستم اتوماسیون و هوشمندسازی ساختمان مورد استفاده قرار گیرد. این امر موجب می گردد تا در خانه هوشمند، ترموستات ها با سیستم های دیگر منزل مانند سیستم امنیتی و … تجمیع سازی گردند.

تا به این وسیله مشخص گردد در هر لحظه ای چه کسی یا چه کسانی در خانه حضور دارند. هم چنین این ترموستات ها می توانند با در نظر گرفتن دمای بیرون، عمل تنظیم دما را انجام دهند. این بدان معنی است که دمای تنظیمی ترموستات ها در تابستان و زمستان قابل تغییر بوده و  می تواند متفاوت باشد .

کارشناسان درباره خانه هوشمند چه می گویند؟(قسمت اول)

اطلاعات جمع آوری شده در این زمینه، سطح هوشمندی ترموستات ها را تا میزان قابل ملاحظه ای افزایش داده و موجب می گردد که عمل تنظیم دما به طور قابل ملاحظه ای دقیق تر گردد. ترموستات های هوشمند این قابلیت را دارند که این موضوع را نیز تشخیص دهند.

چه زمانی برای صرفه جویی در مصرف انرژی مناسب بوده و از ورود هوای بیرون به داخل منزل استفاده نمود. تمامی این امور  موجب می گردد که کولرها و بخاری ها، کمتر روشن و خاموش گردند و راحتی و آسایش و صرفه جویی در مصرف انرژی را به همراه داشته باشند.

چرا در خانه هوشمند از ترموستات استفاده میشود؟

تجهیزات هوشمند سازی ساختمان

به کمک  تجهیزات هوشمند سازی ساختمان ، ادارات و هتل ها و منازل را به محلی ایمن تر ، راحت تر و مناسب تر برای زندگی و فعالیت افراد تبدیل نمایند. در این بین آرامش افرادی که در این نوع از ساختمان ها زندگی می کنند به مراتب افزایش خواهد یافت و  افراد با خیالی آسوده به انجام امور روزانه ی خود خواهند پرداخت.

این موضوع برای بسیاری از مصرف کنندگان بسیار حائز اهمیت است که، سطح انرژی مصرفی خود را تحت کنترل درآورند. از این رو هر چقدر که این محیط ها بزرگ تر باشند، مانند مکان های تجاری و اداری و تفریحی اهمیت این موضوع نیز بیشتر مطرح می گردد.

در کنار این موارد بحث های امنیتی وکنترل های خاصی که باید تحت نظارت افراد و مالکان این نوع از اماکن قرار گیرد، لزوم حضور سیستم های خاص برای ایجاد محیطی امن را لازم می نماید.

در ساختمان های بزرگ مانند ساختمان های تجاری و اداری ، هتل ها و رستوران ها و .. چک کردن سیستم های مختلف سرمایشی و گرمایشی، باز و بسته بودن درب و پنجره ، کنترل ایمنی ساختمان ، آبیاری گیاهان و درختان و … بسیار سخت و مشکل خواهد بود. بنابراین لزوم حضور یک سیتم جامع که تمامی این موارد را کنترل نماید و تنها با استفاه از یک صفحه نمایش تمامی این موارد چک شود بیش از پیش نمایان است.

معرفی بخش های خانه هوشمند و آشنایی با 7 بخش اصلی

در صورتی که از تجهیزات هوشمندسازی ساختمان در خانه خود بهره مند شوید. به کمک سیستم هوشمند سازی ساختمان می توانید از  ویژگی ها و مزایای بسیار زیاد این سیستم  در همه ی امور روزانه ی خود استفاده کنید.

ترموستات های هوشمند موجب می شوند، تا آسایش شما در خانه با به کار گیری تجهیزات هوشمندسازی، زیاد شود و هم چنین رقم قبوض برق شما با مدیریت بهتر مصرف تجهیزات سرمایشی و گرمایشی کاهش می یابد.

مزیت دیگری که استفاده از این ترموستات های هوشمند برای شما دارند، راحتی بیشتر است. این ترموستات ها شما را از انجام کار های تکراری مثل روشن و خاموش کردن ترموستات ها در هنگام ورود و خروج و انجام زمان بندی راحت می نمایند. چنان چه زمانی خواستید دمای ترموستات های خانه هوشمند خود را تغییر دهید، می توانید به کمک تلفن همراه خود از هر جای دنیا نسبت به این مورد اقدام نمایید.

 

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *